ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μουσουλμάνοι Τ. Άβαντος: “Δεν θέλουμε κεραίες για πρόσβαση στο διαδίκτυο με χρηματοδότηση από πρόγραμμα για Ρομά”

“Είμαστε ντόπιοι Αλεξανδρουπολίτες σε αυτό το τόπο γεννήθηκαν και πέθαναν οι παππούδες μας. Σεβόμαστε όλες τις φυλές των συνάνθρωπων μας όμως δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δεν είμαστε ρομά. Είμαστε Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες και ανήκουμε στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Επιθυμούμε τα έργα και οι δράσεις που μας αφορούν να γίνονται με κριτήρια οικονομικά αλλά και κοινωνικά ως προς τη ποιότητα ζωής που πρέπει να έχει κάθε δημότης Αλεξανδρούπολης.

Η αδυναμία πρόσβασης των κάτοικων της περιοχής Τέρμα Άβαντος στην επικοινωνία και το διαδίκτυο είναι ένα πρόβλημα που ζητάμε από τον δήμο και τη πολιτεία γενικότερα να λυθεί θέτοντας το στον αρμόδιο φορέα (ΟΤΕ).

Αν χρειαστεί χρηματοδότηση αυτή να γίνει από τον προϋπολογισμό των δημοσίων ταμείων (δήμου ή κεντρικής κυβέρνησης) όπου συνεισφέρουμε και εμείς. Δεν θέλουμε κεραίες για πρόσβαση στο διαδίκτυο με χρηματοδότηση από πρόγραμμα για Ρομά”.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ”  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΕ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος