ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο 38χρονου επιλοχία από την Ξάνθη

Νεκρός βρέθηκε χθες στο σπίτι του 38χρονος στρατιωτικός, επιλοχίας ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr ο στρατιωτικός βρέθηκε με παρέμβαση της αστυνομίας μετά από τηλέφωνα των γονιών του, οι οποίοι ανησύχησαν, αφού εδώ και τρείς με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς να τα καταφέρουν.

Τελικά, αστυνομικοί που επενέβησαν παραβιάζοντας την πόρτα του σπιτιού, του βρέθηκαν μπροστά στη σορό του άτυχου Επιλοχία που βρισκόταν ήδη σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιλοχίας, που ήταν ανεμβολίαστος, πριν πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού, στο οποίο βρέθηκε αρνητικός. Του συστήθηκενα παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου επιλοχία αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή, στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του, να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη.

Πάντως από την αστυνομία έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: https://www.xanthinea.gr/

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος