ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Ν. Παππάς από Αλεξανδρούπολη: «Κάποιοι έκλειναν τα μάτια μπροστά στα καιρικά φαινόμενα, ενώ ήξεραν πώς θα εξελιχθούν»

Για καταλογισμό ευθυνών σε όσους έκλειναν τα μάτια μπροστά στα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Έβρο τις προηγούμενες ημέρες έκανε λόγο ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Νικόλαος Παππάς, σε σημερινή του επίσκεψη στον Έβρο.

Α-Δ: Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, Ιωάννης Ζαμπούκης, Νίκος Παππάς

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς βρέθηκε σήμερα (03/02) στο δημαρχείο της πόλης, όπου μαζί με τον Τομεάρχη Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Ζαχαριάδη, την Αναπληρώτρια Τομεάρχισσα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Νατάσα Γκαρά, και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, συζήτησαν με το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη, για τις καταστροφές των πρόσφατων πλημμυρικών φαινομένων. Προηγουμένως, το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης.

«Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος αποτελεί ένα παράδειγμα αυτοθυσίας»

«Επισκεφτήκαμε την πυροσβεστική, καταθέσαμε τις ευχαριστίες και τα συλλυπητήριά μας στους συναδέλφους του αδικοχαμένων Γιάννη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος αποτελεί ένα παράδειγμα αυταπάρνησης και αυτοθυσίας, και ένα μήνυμα προς όλους ότι υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν προσμετρώνται με το χρήμα. Οι πυροσβέστες κινούνται με κίνητρο το καθήκον τους, και πρέπει η πολιτεία να λειτουργεί προληπτικά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Αναφορικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα, ο Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρος. «Κάποιοι έκλειναν τα μάτια στα φαινόμενα που γνωρίζαμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να εξελιχθούν και έκλειναν τα αυτιά στις επανειλημμένες εκκλήσεις της δημοτικής αρχής για τον καθαρισμό των ρεμάτων. Οι εξελίξεις θα πρέπει να αποτελέσουν και μια τομή στο πώς ανταποκρίνεται η πολιτεία απέναντι αυτών των υποχρεώσεων» επεσήμανε.

LABON Boutique

Θρακική Αγορά

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος