ΔΙΑΦΟΡΑ

Να πώς γνωρίστηκαν ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Πριγκίπισσα Diana – Οι πρώτες τους σκέψεις μετά την πρώτη επαφή

H επιστροφή του The Crown στο Netflix με την 4η του σεζόν σηματοδοτεί την εμφάνιση της Πριγκίπισσας Diana στην οθόνη μας, μέσα από τη ματιά της Emma Corrin που την υποδύεται.

Η είσοδός της στη σειρά πραγματοποιείται μετά από εκείνη της Camilla Shand (Emerald Fennell) στην 3η σεζόν. Θυμίζουμε ότι η Shand είχε πρωτοσυστηθεί με τον Πρίγκιπα Κάρολο (Josh O’Connor) σε ένα αγώνα horse polo στις αρχές των ’70s. Από την άλλη, η πρώτη γνωριμία του με τη Diana συνέβη λίγα χρόνια αργότερα, το 1977, γεγονός που διαδραματίζεται και στη σειρά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σπίτι της οικογένειας Spencer στο Althorp, όταν εκείνη ήταν 16 και εκείνος 29, σύμφωνα με την Telegraph. Ο Κάρολος ήταν επίσημος προσκεκλημένος της αδερφής της Diana, Sarah Spence, με την οποία διατηρούσε στενή φιλία.

«Θυμάμαι να σκέφτομαι πόσο πρόσχαρη, διασκεδαστική και γοητευτική 16χρονη ήταν», δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσαν από κοινού το 1981, μετά τον αρραβώνα τους. «Εννοώ, πραγματικά διασκεδαστική, ζωηρή και γεμάτη ζωή και τα πάντα», πρόσθεσε για να συμπληρώσει η Diana ότι εκείνος ήταν «πραγματικά υπέροχος».

Το ζευγάρι είχε παραδεχτεί βέβαια, πώς όταν πρωτογνωρίστηκαν, κανείς τους δεν είχε ιδέα ότι θα κατέληγαν αρραβωνιασμένοι, αλλά ο Κάρολος εξήγησε πως σταδιακά κατάλαβε ότι εκείνη ήταν η γυναίκα της ζωής του. Στην πρώτη τους συνάντηση στο μεταξύ, μετά το δείπνο και το χορό, αυτός της ζήτησε να του δείξει τη συλλογή της οικογένειάς της με τα έργα τέχνης, γεγονός εξαιρετικά εντυπωσιακό δεδομένου του ότι έδινε προσοχή σε ένα 16χρονο.

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τη γνωριμία τους, αλλά και την ένταξη της Margaret Thatcher στη σειρά, θα δούμε στις 15 Νοεμβρίου.

https://www.marieclaire.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος