ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Νέα αποτελεσματική παρέμβαση του Πυροσβεστικού κλιμακίου Σαπών και του Δήμου

Χθες, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου περί της 20:00μμ εκδηλώθηκαν τρεις φωτιές στις Σάπες, η μία κατέστρεψε οικία και οι άλλες δύο προκάλεσαν μικρές ζημιές.

Η άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαπών και του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών απέτρεψαν τα χειρότερα, οι φωτιές δεν επεκτάθηκαν και δεν κινδύνεψαν ζωές και άλλες κατοικίες ή κτίρια στην πόλη.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι η βραδυπορημένη άφιξη επιτόπου αστυνομικών δυνάμεων για να συντονίσουν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ν’αποκλείσουν τους δρόμους και την έλευση κόσμου γύρω από τη φωτιά.

Αυτό συνέβη, λόγω της έλλειψης προσωπικού και οχημάτων στο Αστυνομικό Τμήμα Σαπών.

“Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών ευχαριστεί το Πυροσβεστικό Σώμα και τους πολίτες που συνέδραμαν στην κατάσβεση και επισημαίνει για μια ακόμη φορά την ανάγκη ενίσχυσης σε προσωπικό και οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαπών και του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών, αφού η όποια μετακίνηση δυνάμεων των δύο σωμάτων από την Κομοτηνή αποδεικνύεται ότι είναι χρονοβόρα και μπορεί να αποβεί μοιραία στην αντιμετώπιση τέτοιων αλλά και άλλων περιστατικών που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου..

admin/komotini24.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος