ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα χρονιά με στόχους και επιτυχίες για τον ΑΣ Δημοκρίτειο ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

Με διεθνείς συμμετοχές ξεκίνησε αγωνιστικά η χρονιά για την ομάδα μπάτμιντον του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ.

12 αθλητές και αθλήτριες μας, διαφόρων ηλικιών έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά ΚΑΣΑΜΠΙΑΝ στην πόλη Χάσκοβο της Βουλγαρίας το 3ήμερο 20-22/1/2023.

Η συμμετοχή μας κρίνεται άκρως πετυχημένη μιας και αθλητές μας πέτυχαν να επιστρέψουν με μετάλλια στις κατηγορίες που συμμετείχαν .

Οι αθλητές μας που έλαβαν μέρος:

 1. Χριστίνα Μαυροματίδου 3 χρυσά στην κατηγορία master’sστο απλό και διπλό γυναικών και στο μικτό στην κατηγορία 35+
 2. Καλλιγάς Χρίστος χάλκινο στο διπλό αντρών κατηγορία 35+
 3. Ζαχαρίας Ναούμ χάλκινο στο διπλό αντρών κατηγορία 35+
 4. Δήμητρα Δημάδη χάλκινο στην κατηγορία Hobby
 5. Ελένη Δαδινήδου χάλκινο στην κατηγορία Hobby
 6. Μαρία Ευστρατιάδου
 7. Μαρία Κασάπη
 8. Άγγελος Καλλιγάς
 9. Ανδρέας Ιορδάνου
 10. Θανάσης Κασάπης
 11. Ανδρέας Λύκος
 12. Ηλίας Καραγιάννης

Tournamentsoftware.com – МЕЖДУНАРОДЕНТУРНИРПОБАДМИНТОН–БРАТЯКАСАБЯН/INTERNATIONAL TOURNAMENT BY BADMINTON–KASABYAN BROT – Winners

Στον πάρα πάνω σύνδεσμο αναλυτικά όλοι οι αγώνες και τα αποτελέσματα τους

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε η ομάδα μας κατάφερε να καταταγεί στην 3η θέση πανελλαδικά στην συγκεντρωτική βαθμολογία της ομοσπονδίας ,με πολλούς αθλητές μας να εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις της πανελλήνιας κατάταξης στην κατηγορία τους!

Πέρα από αυτή την επιτυχία είχαμε και την πρόσφατη άνοδο στην Α1 στο ομαδικό πρωτάθλημα του οποίου η τελική φάση θα γίνει προς το τέλος της τρέχουσας χρονιάς με 1ο στόχο όχι μόνο την παραμονή αλλά και μια καλή κατάταξη.

Σημαντική στιγμή η συμμετοχή της  αθλήτριας μας Μαρίας Κασάπη  στην εθνική ομάδα υ15 με την οποία συμμετείχε στο αντίστοιχο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Ισπανία.

Όλα τα παραπάνω επιτεύγματα, καθώς και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες στιγμές που βιώσαμε την χρονιά που μας πέρασε, μας ωθούν να συνεχίσουμε την προσπάθεια έτσι ώστε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα την χρονιά που ξεκίνησε ήδη κάνοντας την αρχή με το περιφερειακό πρωτάθλημα για τις κατηγορίες υ13 ,υ17 και αντρών –  γυναικών που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 29/1/2023 στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. στην πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής .

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους !

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος