ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο “Ορφεύς” JH-20

Έπειτα από εκλογές που διεξήχθησαν την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 το τμήμα ΑΧΕΠΑ “Ορφεύς” JH-20 Κομοτηνής εξέλεξε νέο Πρόεδρο για τη σεζόν 2021-2022 τον επιχειρηματία, και πρώην ταμία του τμήματος, Μιχάλη Βεζυριαννίδη.

Μαζί του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τον αντιπρόεδρο dr. Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη, τον γραμματέα Κυριαλάνη Απόστολο, τον ταμία Σιαψαλάκη Ευάγγελο και warden τον Καραγκούνη Λεωνίδα. Δήλωση του νέου Προέδρου Μιχάλη Βεζυριαννίδη:

“Διαδεχόμαστε μία σειρά πετυχημένων προεδρείων και μελών-αδελφών που τίμησαν το τμήμα και την οργάνωση. Είναι χαρά μας, καθήκον μας και τιμή μας να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπιστοσύνη που εισπράξαμε από τους αδελφούς μας. Το τμήμα “Ορφεύς” JH-20 δείχνει έμπρακτα κάθε χρόνο ότι παράγει ουσιαστικό ρόλο τόσο σε πολιτικό όσο και κοινωνικό επίπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο του τμήματος, βασιζόμενοι πάντα στους κανόνες της ΑΧΕΠΑ.”

Δήλωση του πρώην προέδρου του τμήματος και αντιπροέδρου εκπαίδευσης της Περιφέρειας 25, dr. Θεοδόση Θεοδοσίου: “Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην οργάνωση αλλά και στην τοπική κοινωνία. Στόχος μας είναι κάθε χρονιά, και κάθε Δ.Σ. να αναβαθμίζει τόσο την οργάνωση αλλά και το έργο μας προς την τοπική κοινωνία, στηριζόμενοι πάντα στους 3 βασικούς κανόνες της οργάνωσης. Ο ελληνισμός, η εκπαίδευση και η πρόοδος σε ατομικό, οικογενειακό και συλλογικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα τμήμα όπως είναι της Κομοτηνής στην  περιοχή της Θράκης, με σημαντική δράση τόσο σε τοπικό, όσο και πανελλαδικό επίπεδο. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους.”

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας

Μιχάλης Βεζυριαννίδης             Κυριαλάνης Απόστολος

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος