ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο δυναμικό ξεκίνημα για το Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης

Νέο δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Ροδόπης στην περίοδο μετά την καραντίνα, με στόχους υψηλούς ενίσχυση των υφιστάμενων τμημάτων του αλλά και δημιουργία νέων.

Έτσι στα τμήματα

  • παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες που διδάσκονται με συνέπεια κι επιστημονική καθοδήγηση Χρήστου Γαντσίδη, Νίκης Τσιρεμέ, Κωνσταντίνου Γαντσίδη και Ιωάννη Κουρούδη, παραδοσιακοί χοροί από τον Έβρο, την ευρύτερη Θράκη, τη Μακεδονία αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Στα τμήματα αυτά θα προστεθεί και αυτό των παραδοσιακών κυπριακών χορών μέσα στον Οκτώβριο.
  • χορωδίας ενηλίκων “E.CHO” με σύγχρονο ρεπερτόριο υπό την καθοδήγηση της Βερόνικας Σεμερτζίδου,

έρχονται να προστεθούν :

– Τα θεατρικά και δημιουργικά εργαστήρια του Συλλόγου Εβριτών ξεκινούν τις δράσεις τους με την έναρξη της σχολικής χρόνιας. Για παιδιά κάθε ηλικίας, από 4ων μέχρι 84ων χρονών! Διδάσκουν οι ΧΡΥΣΑΦΕΙΜ: Χρύσα Ιωαννίδου – Σεραφείμ Γιολδάσης και περιλαμβάνουν:

* Θεατρική ομάδα παιδιών

* Θεατρική ομάδα ενηλίκων

* Improv για παιδιά

* Improv για ενήλικες

* Μυστική Οδύσσεια, ένα συναρπαστικό παιχνίδι ρόλων για παιδιά

* Δημιουργική γραφή

– Το γεμάτο φρεσκάδα τμήμα μοντέρνου χορού της K-POP  που για πρώτη φορά δημιουργείται στην περιοχή μας. Η Κ-ΡΟΡ προέρχεται από την Κορέα και είναι ένα μουσικό είδος που συνδυάζει με τρόπο μοναδικό pop, rock, hip-hop, experimental και πολλά άλλα μουσικά είδη. Αν και νέο είδος στη μουσική και χορευτική σκηνή, έχει κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον παγκοσμίως και ήδη πολλές ομάδες “Κ-ΡΟΡ DANCE” έχουν σχηματιστεί στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις. Στην Κομοτηνή, στο νέο αυτό τμήμα, διδάσκει και συντονίζει η Έλλη Καλούδη. Στόχος του μαθήματος είναι η ολοκληρωμένη παράσταση μέσα από την ενδυνάμωση, την βασική τεχνική hip-hop, την έκφραση και κυρίως εκμάθηση χορογραφιών. Η πρώτη γνωριμία με την Κ-ΡΟΡ θα γίνει αυτό το Σάββατο την 1η Οκτωβρίου και ώρα 4 το απόγευμα στην ειδική αίθουσα χορού του Συλλόγου.

– Το νέο τμήμα των αφρο-βραζιλιάνικων κρουστών για τη δημιουργία μιάς ξεχωριστής μπάντας δρόμου. Θα αποτελείται μόνο από κρουστά, μπόλικο μεράκι και ανεξάντλητος ρυθμούς του Ρίο ντε Τζανέιρο και της Μπαΐα. Δεν χρειάζεται καμιά μουσική γνώση, μόνο όρεξη και διάθεση για μουσική και χορό. Διδάσκει ο Χρήστος Ναλμπάντης. Η πρώτη γνωριμία της ομάδας και των μελών της θα γίνει την Κυριακή 2/10 και ώρα 9 το βράδυ.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στα γραφεία του Συλλόγου στην Κομοτηνή, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη αρ. 47 και στο τηλέφωνο 2531070927.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος