ΔΙΕΘΝΗ

Νέο εντυπωσιακό resort που θα… επιπλέει, έρχεται στο Ντουμπάι

Οι πολυτέλειες δεν έχουν σταματημό στο Ντουμπάι και έρχεται να προστεθεί ακόμη μία.

Το Ντουμπάι είναι δίχως αμφιβολία ο τόπος του υπερθετικού, το μέρος που φιλοξενεί το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, το Burj Khalifa, αλλά και το μοναδικό επτάστερο ξενοδοχείο του κόσμου, το Burj Al Arab.

Στη λάμψη και την πολυτέλειά του έρχεται πλέον να προστεθεί άλλη μια ιδιαίτερη επιλογή διαμονής, ένα θέρετρο που… επιπλέει κοντά στη μαρίνα της πόλης.

Σύμφωνα με το Lonely Planet, το Sea Palace resort κατασκευάζεται από την Seagate Shipyard και μόλις ολοκληρωθεί, θα επιπλέει πάνω στο νερό, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής. Το resort θα απαρτίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο και έξι σπίτια που θα το περιβάλλουν, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να αποκοπούν από το θέρετρο και να… βάλουν πλώρη.

Η αρχιτεκτονική του θερέτρου έχει επηρεαστεί φανερά από τα σκάφη με γυάλινο πάτωμα, γι’ αυτό και τα σπίτια θα έχουν ανάλογο διάφανο πάτωμα, ενώ τα έπιπλα έχουν την υπογραφή της Aston Martin. Τα σπίτια, μάλιστα, θα ελέγχονται από αυτόματα έξυπνα συστήματα που περιλαμβάνουν φίλτρα αέρα, ηλιακά ενεργειακά πάνελ και συστήματα ανακύκλωσης σκουπιδιών.

Τα σπίτια είναι προς το παρόν στο τελικό στάδιο της κατασκευής τους και το πρότζεκτ συνολικά είναι κατά 65% έτοιμο. Όπως είναι φυσικό, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία για το opening.

clickatlife.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος