ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Νέος Πρόεδρος στον Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών Θράκης ο Αμέτ Σινάν

Μετά την παραίτηση του κ. Χουσεϊν Εσάτ, από την θέση του πρόεδρου Διοικητικού Συμβούλιου του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, το Διοικητικό Συμβούλιο δέχτηκε την παραίτηση του και προέβην στην εκλογή νέου προέδρου, η οποία εκλογή πραγματοποιήθηκε την 27/12/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:00 μ.μ. Στην εκλογική διαδικασία ήταν παρόντα όλα τα 7 μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου. Μετά την διαδικασία της εκλογής, εκλέχθηκα κατά πλειοψηφία ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, λαμβάνοντας 5 εκ των 7 ψήφων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως στα μέλη που με εξέλεξαν και με υποστήριξαν με την ψήφο τους.

Ως πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών της Θράκης, στοχεύουμε σε έναν νέο τρόπο λειτουργιάς, διαχείρισης, γρήγορης επιλύσεις των προβλημάτων με όλους τους φορείς υπέρ των καπνοπαραγωγών, ώστε να διευκολύνουμε της οικονομικές δυσκολίες. Ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε με την προσπάθεια όλων μας.

Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για τους καπνοπαραγωγούς μας, ώστε να λάβουν τις καλύτερες τιμές καπνού και για ένα καλύτερο αποτελεσματικό αύριο των καπνοπαραγωγών μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη, συγκροτήθηκε σε σώμα στις 27/12/2021 και αποτελείται από τα εξής μέλη:

1- Αμέτ Σινάν, Πρόεδρος,

2- Χαλήλ Ιμπραμ Μουχαρέμ, Αντιπρόεδρος,

3- Φεϊζουλα Αϊφερ, Γεν. Γραμματέας,

4- Χουσεϊν Ερντίντζ, Ταμίας,

5- Εσάτ Χουσεϊν, Μέλος,

6- Μουσταφά Μουσταφά, Μέλος,

7- Λατήφ Λατήφ, Μέλος.

 

Κομοτηνή, 28/12/2021

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος