ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επιθεώρησε την πρόοδο των έργων στον φράχτη του Έβρου

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ένα 24ωρο πριν μεταβεί στον Έβρο ο Πρωθυπουργός για να «εγκαινιάσει» τρόπον τινά την ανέγερση του φράχτη, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος βρέθηκε στην περιοχή.

Είδε από κοντά τα έργα που έχει πραγματοποιήσει εδώ και μήνες το Μηχανικό της 7ης Ταξιαρχίας «Σαραντάπορος», που εκτός των άλλων, με πασαλοπήγματα και έχιδνες έχει καταφέρει να θωρακίσει μεγάλα τμήματα των συνόρων με την Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, επιθεώρησε Σχηματισμούς, Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια και έλεγξε σχέδια και την επιχειρησιακή ετοιμότητα τμημάτων ‘Άμεσης Αντίδρασης. Από την επίσκεψη διαπίστωσε το υψηλό ηθικό, το άριστο πνεύμα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και τη θέληση στην εκτέλεση της αποστολής.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Έβρο και τη Σαμοθράκη.

Στον Έβρο ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη και στις Φέρες όπου θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τοπικούς φορείς για τα προβλήματα της περιοχής και θα ενημερωθεί για τις εργασίες κατασκευής του νέου φράχτη.

Στη Σαμοθράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και φορείς του νησιού, ενώ θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Σαμοθράκης και τον αρχαιολογικό χώρο.

https://www.enikos.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος