ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Χρήστος Τερζίδης εκλέχτηκε νέος πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης

Διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την επόμενη 3ετία.

Η συμμετοχή των συναδέλφων συμβολαιογράφων μαζική. Αξιοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό η δυνατότητα της επιστολικής ψήφου, που προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις, ενώ για την δια ζώσης διαδικασία τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το ΔΣ απαρτίζεται από τους εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τερζίδης Χρήστος, συμβολαιογράφος Κομοτηνής

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1) Πετρίδου Χρυσούλα, συμβολαιογράφος Δράμας
2) Τσαμπάζη Αναστασία, συμβολαιογράφος Καβάλας
3) Ευφραιμίδης Απόστολος, συμβολαιογράφος Αλεξανδρούπολης
4) Χαϊτόγλου Όλγα, συμβολαιογράφος Καβάλας
5) Δανιηλίδου Ολυμπία, συμβολαιογράφος Κομοτηνής
6) Δάσσιου Ελένη, συμβολαιογράφος Ορεστιάδας

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
Τσερπέ Σταυρούλα, συμβολαιογράφος Κομοτηνής

«Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη, που μου δείχνουν, αναθέτοντάς μου την Προεδρία του Συλλόγου μας για πέμπτη συνεχή τριετία. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα δίκαια του Κλάδου, αλλά και των συμπολιτών μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εφορευτική Επιτροπή και τους ψηφολέκτες, που με υποδειγματικό τρόπο ανταποκρίθηκαν στο έργο, που τους ανατέθηκε και φυσικά στην γραμματέα του Συλλόγου για την άοκνη παρουσία της και την άψογη προετοιμασία όλων των διαδικασιών.

Συγχαίρω όλους τους εκλεγέντες συμβούλους του Συμβουλίου μας και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία, αντιμετωπίζοντας τα ζητήματα, που υφίστανται και θα ανακύψουν και στην συνέχεια για τον Κλάδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις συναδέλφους Μαρίνα Κετσετζή συμβολαιογράφο Δράμας, Έφη Λαζίδου συμβολαιογράφο Καβάλας και Ερατώ Αγρίμη, συμβολαιογράφο Κομοτηνής, που αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ., για την επί σειρά ετών παρουσία τους στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας και για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Με την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι κάθε νέα αρχή σηματοδοτεί την επίλυση προβλημάτων και την βελτίωση των συνθηκών παραθέτω το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών.», ανέφερε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Τερζίδης Χρήστος.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος