ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης γνωστοποιεί τα εξής:

“Συμμετείχα σήμερα, μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, Γιάννη Μουρτίδη, στον κύκλο αγάπης που διαμορφώθηκε στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής. Οι εργαζόμενοι με αρωγό την αναπληρώτρια προϊσταμένη Διεύθυνσης, Ιωάννα Καλαμάρα σχεδίασαν μια όμορφη εκδήλωση. Στο γιορτινό κλίμα συνέβαλε ουσιαστικά η χορωδία αστυνομικών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης, Μιχάλης Σεβδυνίδης και ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής ΑΜ-Θ, Πασχάλης Σιρυτούδης.

Καθοριστική ήταν η παρουσία των παιδιών από το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. «αξίΖΩ» και τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που συνόδευσε ο διοικητικός διευθυντής του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», Ηλίας Ποιμενίδης.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται 365 μέρες τον χρόνο στο Παράρτημα από τους εργαζόμενους για να προσφέρουν ποιότητα ζωής στους 38 ωφελούμενους ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας, ειδικά τις μέρες των γιορτών.

Μαζί με τον Γιάννη Μουρτίδη προσφέραμε είδη ένδυσης και διατροφής, ως συμβολική στήριξη στο έργο τους”.

Πηγή+PhotosFB

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος