ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής συγχαίρει τις μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής

Το ταλέντο και η ιδιαιτερότητα, η ιδιοφυία και η αναπηρία, επτά διάσημων καλλιτεχνών, επιστημόνων, αθλητών, προσεγγίστηκαν από εννιά μαθήτριες από τη Β΄ Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής και αποτυπώθηκαν στο βίντεο «Ένας ξεχωριστός άλλος…».

Στόχος των μαθητριών ήταν να αναδειχθεί ο αγώνας ξεχωριστών ανθρώπων, ατόμων με αναπηρίες, για να περάσει το μήνυμα του σεβασμού των ατόμων με αναπηρία και της συνύπαρξης μαζί τους. Οι μαθήτριες έλαβαν μέρος σε μια διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, μαζί με συμμαθητές τους από όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμος Κομοτηνής συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες, μέλη της Ομάδας Λόγου–Αντιλόγου του Σχολείου, καθώς και τις φιλολόγους τους, Κυριακίτσα Παιδαράκη και Ελένη Σολωμού, που συντόνισαν τη δράση.

Ο Δήμαρχος Ιωάννης Γκαράνης, δήλωσε, συγχαίροντας και τις εννιά μαθήτριες, Θώμη Γκόγκου, Αλίκη Κασάπη, Ζωή Λιάπη, Σοφία Μποτρότσου, Μαρία Παπασσάβα, Κατερίνα Παρασκευαΐδου, Αμαλία Σίδερη, Μάρθα Τζελέπη και Φαίδρα Τσολακίδου:

«Όταν τα νέα παιδιά εκφράζονται δημιουργικά, προσεγγίζοντας παρόμοια θέματα, μας δείχνουν τον δρόμο του σεβασμού, της συνεργασίας, αλλά και μάς ενεργοποιούν ως ενήλικες, ταυτόχρονα φορείς του τόπου, να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι προσβάσιμη η πόλη αλλά και η κοινωνία στα άτομα με αναπηρία».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος