ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών σε εκδηλώσεις κοπής πίτας

Στις εκδηλώσεις κοπής πίτας των Συλλόγων ΚΙΖΔΕΡΒΕΝΙΩΤΩΝ στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ στον Ίμερο, ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ στην ΞΥΛΑΓΑΝΗ, Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου ΔΙΩΝΗΣ και της Ομοσπονδίας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιζδερβενιωτών Μικρασιατών Ροδόπης στην Καλλιθέα και στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας στον Ίμερο.

Αμέσως μετά συμμετείχε στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Πατεράδων στην Ξυλαγανή. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Διώνης.

Τους συνεχάρη για την προσφορά τους και δήλωσε πως ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης στο έργο τους.

Τέλος, το βράδυ ο κ. Χαριτόπουλος παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης. Μίλησε για τη συνεισφορά των μελών της στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και τη συμβολή τους στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σε μία εποχή κρίσιμη για τις επιχειρήσεις.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος