ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμος Κομοτηνής για τις εργασίες στον πεζόδρομο της Παπαδήμα

Σε διευκρινήσεις προέβη ο Δήμος Κομοτηνής, για τις εργασίες που εκτελούνται στον πεζόδρομο της Παπαδήμα και ως φαίνεται προκάλεσαν παράπονα πολιτών.

«Οι τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούνται στην οδό Παπαδήμα γίνονται από τη ΔΕΗ λόγω βλάβης και δε σχετίζονται με έργο του Δήμου Κομοτηνής» ξεκαθαρίζεται σε ανακοίνωση. «Πριν την έναρξη των εργασιών ανάπλασης στον πεζόδρομο της οδού Παπαδήμα», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ενημερώθηκαν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΚ), των οποίων τα δίκτυα περνούν από τον πεζόδρομο, ώστε να ολοκληρώσουν όλες τις απαιτούμενες εργασίες τους με σκοπό να μη χρειαστεί να παρέμβουν εκ νέου ταλαιπωρώντας τους διερχόμενους. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει και η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ. Παρότι όμως είναι καινούρια δίκτυα εμφανίστηκε βλάβη στο υπόγειο δίκτυο (Link Box) με αποτέλεσμα να απαιτείται επέμβαση από την Επιχείρηση».

Να σημειωθεί, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Δήμου Κομοτηνής, ότι «η αποκατάσταση της βλάβης θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου από τη ΔΕΗ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση εάν γινόταν σε εργάσιμη ημέρα θα προκαλούσε προβλήματα λειτουργίας διαδικτύου στα γραφεία και τα καταστήματα του πεζόδρομου της Παπαδήμα».

Κλείνοντας ο δήμος σπεύδει να τονίσει πως «δεν έχει υπαιτιότητα για την αναστάτωση που προκλήθηκε στην παρούσα φάση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προβλέψει πού και πότε θα εκδηλωθεί μια βλάβη. Παρόλα αυτά, βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με οργανισμούς και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας».

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος