ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης ζήτησε την πανστρατιά των τοπικών στελεχών της ΝΔ

Συνάντηση εργασίας με το προεδρείο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ροδόπης είχε ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα του κόμματος και της περιοχής.

Ο Προεδρος Γιάννης Βεζυργιανίδης, η Αντιπρόεδρος Δήμητρα Τσιμπιρίδου και ο Γραμματέας Βασίλης Αμπαρτσίδης μαζί με τον πρόεδρο της Δημοτικής Οργάνωσης Κομοτηνής Γιώργος Θεοχαρίδης παρουσίασαν τα προβλήματα λειτουργίας της οργάνωσης λόγω της κατάστασης και περιέγραψαν τις προσπάθειες ενεργοποίησης των τοπικών δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα στον Βουλευτή, συζητώντας και πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί το κλείσιμο λόγω της πανδημίας στην τοπική αγορά αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Στη συνάντηση έγινε διεξοδική συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την περιοχή και εστιάζονται κυρίως στην πορεία εξέλιξης της υγειονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της Ροδόπης. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στις συνέπειες των καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή το τελευταίο διάστημα και ζητήθηκε από τον Βουλευτή συνδρομή για την άμεση επίλυσή τους.

Ο κ. Στυλιανίδης ενημέρωσε λεπτομερειακώς τα τοπικά στελέχη για όλες τις ενέργειες και επαφές του με τους αρμόδιους Υπουργούς και τα κυβερνητικά στελέχη, για τα θέματα που είναι σε εξέλιξη και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός στα προβλήματα της περιοχής. Ζήτησε δε από τα στελέχη της οργάνωσης την στενή συνεργασία τους για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ενημέρωσε για τις πολιτικές που προωθεί στην περιοχή και ζήτησε την πανστρατιά όλων των τοπικών στελεχών. Συγκεκριμένα τόνισε: «Έχουμε χρέος να κινηθούμε όλοι μαζί ενωμένα και συντονισμένα. Δεν περισσεύει κανείς. Τα κομματικά στελέχη, οι αυτοδιοικητικοί, οι εκπρόσωποι της τοπικής αγοράς και των κοινωνικών φορέων μαζί. Πρέπει να αναμετρηθούμε με τα προβλήματα και να καταγράψουμε ξανά αποτελέσματα για τον τόπο μας κι αυτό δε γίνεται μόνο με επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, αλλά με πολύ συστηματική και σκληρή δουλειά που επιτυγχάνει μετρήσιμα αποτελέσματα. Ως Βουλευτής είμαι συνεχώς στη διάθεση σας. Πάνω στα προβλήματα, δίπλα στους συμπολίτες μας. Στις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν χωρούν προσωπικές διαδρομές. Απαιτείται συλλογική δράση, συνεργασία και κυρίως αποφασιστικότητα στην διεκδίκηση κάποιων κορυφαίων ζητημάτων για τη Ροδόπη και κυρίως δουλειά. Πρέπει και σε αυτή την περίοδο να βάλουμε ξανά τη σφραγίδα της δημιουργίας μας κόντρα στις δυσκολίες της εποχής».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος