ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Γιάννης Γκαράνης παρέδωσε εξοπλισμό Πρώτων Βοηθειών στο ΠΤ-ΕΕΣ Κομοτηνής

Εξοπλισμό Πρώτων Βοηθειών παρέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης στον αρχηγό του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κώστα Ιμανιμίδη, στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Ο Κωνσταντίνος Ιμανιμίδης ευχαρίστησε τον Δήμο Κομοτηνής για τη στήριξη στο πλαίσιο και του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη τον περασμένο Απρίλιο με τον Δήμο Κομοτηνής, στην κατεύθυνση εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID19.

Τόνισε μάλιστα ότι όλο αυτό το διάστημα η συνεργασία των δύο πλευρών είναι σε 24ωρη βάση. Εξήγησε πως τα παραδοτέα είναι χρήσιμα για περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων κι έρχονται να ενισχύσουν τη δυναμική του Τμήματος, για την καλύτερη παροχή βοήθειας στους δημότες Κομοτηνής, της Ροδόπης ευρύτερα.

Θύμισε ότι το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού φιλοξενείται σε τρεις αίθουσες στο Πολύκεντρο και καταβάλλονται προσπάθειες από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής για τη βελτίωση του χώρου καθώς δραστηριοποιούνται συνολικά 90 εθελοντές.

Ο Δήμαρχος Ιωαννης Γκαρανης δήλωσε πως αναζητείται ικανός χώρος για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όχι μόνο των μελών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ αλλά και του εξοπλισμού τους κι ευχαρίστησε από την πλευρά του για την άριστη συνεργασία.

Ο εξοπλισμός που παραδόθηκε είναι ο εξής: Κίτ & υλικά πρώτων βοηθειών, Νάρθηκες αυχένα, Αερονάρθηκες, Φορείο τύπου «SKUP», Σακίδιο πρώτων βοηθειών διασώστη.
Το υλικό παραδόθηκε στο πλαίσιο του έργου «Προστασία της βιοποικιλότητας σε περιοχές του δικτύου NATURA 2000 και σε άλλες προστατευόμενες περιοχές από φυσικές καταστροφές μέσω ενός πιστοποιημένου πλαισίου διασυνοριακής εκπαίδευσης, κατάρτισης και υποστήριξης των εθελοντών πολιτικής προστασίας που βασίζεται στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες – eOUTLAND» που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020.

LABON Boutique

Θρακική Αγορά

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος