ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός σήμερα Κυριακή, 8 Μαΐου

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιονίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, το μεσημέρι – απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και την Ήπειρο και το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στη Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα είναι αυξημένες στα νότια.

Οι άνεμοι πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 09 έως 24 και στη νησιωτική χώρα από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στην Αττική, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 23 βαθμούς κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη, αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 10 και 22 βαθμούς κελσίου.

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στην Εύβοια, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειανατολικοί 4 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος