ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Νίκος Τσαλικίδης στον Υπουργό Επενδύσεων και Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη

Με τον Υπουργό Επενδύδεων και Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, στο γραφείο του στην Αθήνα.

«Κατά την συνάντησή μου με τον Υπουργό Επενδύσεων και Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, συζητήσαμε ενόψει της λειτουργίας του μόνιμου σταθμού ελέγχων στη συνοριακή διέλευση της Νυμφαίας, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου. Ένα εγχείρημα που ξεκινήσαμε, πιστέψαμε και το οποίο στηρίχθηκε από την κυβέρνηση όσο κι από τον ίδιο προσωπικά. Ενημέρωσα τον Υπουργό σχετικά με την πρόοδο της εγκατάστασης του σταθμού η οποία ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του μήνα και τον προσκάλεσα στα εγκαίνια της λειτουργίας του, που προσδιορίζονται για το ίδιο χρονικό διάστημα», ανέφερε ο κ. Τσαλικίδης.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ανέφερε ότι: «Στο πλαίσιο του διαλόγου για ειδικότερα ζητήματα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων με επίκεντρο την ενίσχυση των Βιομηχανικών Περιοχών στη Ροδόπη, ανέδειξα την αναπτυξιακή σημασία επαναλειτουργίας της SHELMAΝ. Σύντομα αναμένεται η επανεκκίνηση της σημαντικής παραγωγικής μονάδας»

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος