ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Νίκος Τσαλικίδης συναντήθηκε με τον Γ.Γ. Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά

Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης μαζί με τον πρόεδρο του Πανθρακικού Σταδίου Βασίλη Γαβριηλίδη συνάντησαν τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά συζητώντας την απαραίτητη χρηματοδοτική στήριξη για την άμεση ανάπλαση του Σταδίου της Κομοτηνής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Ν. Τσαλικίδης ανέφερε “Η υποστήριξη του αθλητισμού και η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελούν προτεραιότητα για την περιφερειακή μας διοίκηση. Το Πανθρακικό Στάδιο έχει μια ιστορία βαθιά συνδεδεμένη με τον τοπικό αθλητισμό και είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι θα προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για αθλητές και θεατές”.

Να σημειωθεί πως οι εργασίες που ξεκίνησαν πρόσφατα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα Οκτωβρίου, ώστε το Στάδιο και ο περιβάλλοντας χώρος να είναι έτοιμος για χρήση από τους αθλητές και τους συλλόγους της πόλης.

Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει άλλη πνοή στον αθλητισμό της περιοχής, καθώς αποτελεί χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας όλης της τοπικής κοινωνίας, η οποία το αναμένει εδώ και καιρό.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος