Αστυνομικά

Ο Σύλλογος «Φέρελπις» στοχεύει στη δραστηριοποίηση της νεολαίας των Φερών (βίντεο)

Με δράσεις όπως συλλογή γραφικής ύλης και σχολικού εξοπλισμού για μαθητές και μαθήτριες, εθελοντικές αιμοδοσίες και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για πληγείσες περιοχές, ξεκίνησε τη δράση του πριν από ένα ενάμιση μήνα ο Σύλλογος Νεολαίας Φερών «Φέρελπις»

Μάλιστα, στοχεύοντας στη δραστηριοποίηση των νέων της Δ.Ε. Φερών και όχι μόνο, ο Σύλλογος πραγματοποίησε προσφάτως ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού, με σκοπό την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για το φλέγον αυτό ζήτημα.

«Έχουμε περίπου ενάμιση μήνα ζωής, έχουμε πολλές ιδέες, πολλές απόψεις, κυρίως για την περιοχή των Φερών, μιας και δραστηριοποιούμαστε σε αυτή την περιοχή. Στόχος είναι να δραστηριοποιηθεί η νεολαία πάνω σε διάφορους προβληματισμούς αλλά και στην ανάπτυξης της περιοχής» δήλωσε στο evros24 ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Αρχοντάκης.

Α-Δ: κ, Αρχοντάκης, κα Συρίδου

«Καλούμε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας ώστε να επανέλθει η περιοχή των Φερών όπως ήταν κάποτε και να βρει ξανά τη χαμένη της αίγλη» επεσήμανε ο ίδιος.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος