ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Ο «θείος» Λεωνίδας επιλέγει Βεργίνα για μπύρα φτιαγμένη με μεράκι

Όσο ακούγαμε την πολύωρη ραδιοφωνική εκπομπή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ή όποτε τον βλέπαμε να τραγουδάει Χατζηφραγκέτα και Σωκράτη στο Masterchef, πάντα σκεφτόμασταν ότι παράλληλα κρατούσε μια παγωμένη Βεργίνα στο χέρι, ανασύρωντας τις μνήμες ενός καλοκαιριού στην Αμοργού. Γνώστης και φίλος, έχει αναδειχθεί σε μία προσωπικότητα που μπήκε σε κάθε σπίτι, σα να τσουγκρίζουμε κάθε φορά μια παγωμένη μπύρα στο μπαλκόνι.

Να που το ίδιο σκέφτηκε και η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, αποφασίζοντας να ξεκινήσει μία ταιριαστή συνεργασία ανάμεσα στον αγαπητό σεφ και τη δημοφιλή μπύρα που έχει συνοδέψει όλα τα καλοκαίρια μας. Κι αν κάτι ξέρει καλά ο «θείος» Λεωνίδας, αυτό είναι να συνδυάζει premium γευστικές συνθήκες με τις πιο αυθεντικές και αληθινές εμπειρίες διασκέδασης και χαλάρωσης – όπως και η Βεργίνα συνταιριάζει τη γευστική οικειότητα με την υψηλή ποιότητα και φρέσκια εικόνα.

Η νέα της εμφάνιση, κομψή και σύγχρονη, θα δώσει μία ανανεωμένη αύρα στις θερινές γιορτές και τις εστιατορικές βόλτες, ενισχύοντας και οπτικά την προσεγμένη παραγωγή και τη μεστή γεύση. Άλλωστε, η υψηλή ποιότητα της craft μπύρας δεν τέθηκε ποτέ υπό αμφισβήτηση. Η βύνη Θράκης είναι το (όχι και τόσο κρυμμένο) μυστικό που μαζί με την τεχνογνωσία και φυσικά, την καλή διάθεση και το μεράκι, ζυμώνουν την ξεχωριστή γεύση σε κάθε γουλιά. Εκτός από το λογότυπο και τις συσκευασίες, στα new entries βρίσκουμε τη νέα Βεργίνα free. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη αλλά και την ανερχόμενη τάση για νόστιμη καλοπέραση χωρίς περιορισμούς, η νέα μπύρα απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαύσουν την γεύση μιας αυθεντικής Βεργίνα lager, χωρίς αλκοόλ.

Πέρα από τις κλασικές αγαπημένες lager και Weiss, καθώς και την κεχριμπαρένια κόκκινη, ανάμεσα στα must taste της οικογένειας Βεργίνα ξεχωρίζουμε τη μαύρη αλλά και μία limited εκδοχή. Η Βεργίνα Πορφύρα που κυκλοφορεί για περιορισμένο αριθμό φιαλών, με παραδοσιακή συνταγή από την δεξαμενή Νο13 της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, συνδυάζει αρώματα λυκίσκου και βύνης και μιλάει απευθείας στους αυθεντικούς λάτρεις της μπύρας, ενώ ο αφιλτράριστος «Μέλας ζύθος» Θράκης (Βεργίνα black unfiltered) μπλέκει αρώματα καφέ και βανίλιας για μία απολαυστική εμπειρία.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος