ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο τρόπος να ξαναγίνει το ψωμί σαν να το πήρες τώρα από τον φούρνο

Υπάρχει μια συσκευή στην κουζίνα που κάνει μαγικά, κι όμως σπανίως της το αναγνωρίζουμε.

Για τον φούρνο μικροκυμάτων ο λόγος, ο οποίος έχει τον τρόπο του με πάρα πολλά πράγματα της καθημερινότητάς μας.

Και ένα από αυτά είναι το μπαγιάτικο ψωμί.

Όπως μας λέει η food blogger Emily Price, αν το ψωμί έχει ξεμείνει κάνα-δυο μέρες και παραέγινε σκληρό για να φαγωθεί, δεν χρειάζεται να το πετάξεις.

Το τυλίγεις σε ένα νοτισμένο χαρτί κουζίνας και το βάζεις για 20 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων.

Η υγρασία του χαρτιού θα απορροφηθεί από το ψωμί και θα αποκτήσει ξανά ζωή…