ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

O Τζιχάν Ιμάμογλου ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του από την «Περιφερειακή Σύνθεση» !

Ο γνωστός δικηγόρος Τζιχάν Ιμάμογλου και δεύτερος σε ψήφους στο νομό Ροδόπης στις περσινές περιφερειακές εκλογές, αποχώρησε από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης… ανοίγοντας προφανώς τους «ασκούς του αιόλου» για την «Περιφερειακή Σύνθεση»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί αυτή η ανεξαρτητοποίηση να είναι μόνο η αρχή για την παράταξη του Χρ. Τοψίδη, που προφανώς έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια και σε άλλους δικούς του συμβούλους.

Το λέει άλλωστε ξεκάθαρα στη δήλωση του ο κ.Ιμάμογλπου, τονίζοντας: «Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου στην ενεργή αντιπολίτευση διαπιστώνω ότι οι παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως προβαίνουν και δυστυχώς αναλώνονται σε χρονοβόρες αψιμαχίες, που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων».

Ολόκληρη η δήλωση αποχώρησης από τον Χροστόδουλο Τοψίδη και την  παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» του Τζιχάν Ιμάμογλου αναφέρει:

«Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τον τόπο μας, πολεμώντας την πανδημία και την οικονομική κρίση και δη στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου στην ενεργή αντιπολίτευση διαπιστώνω ότι οι παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως προβαίνουν και δυστυχώς αναλώνονται σε χρονοβόρες αψιμαχίες, που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων. Χωρίς ιδιαίτερη προοπτική αλλά και ουσιαστική προσφορά για τον τόπο μας, παραμερίστηκε η επιτακτικότητα της συνεργασίας που απαιτούν οι καιροί.

Νοιώθοντας ένα τεράστιο χρέος στους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν, οι οποίοι δικαίως περιμένουν κάθε δυνατή προσπάθειά μου εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά  και να αρθρώσουμε άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για το καλό των πολιτών μας, διαχωρίζω τη θέση μου από την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης, ανακοινώνοντας την ανεξαρτητοποίησή μου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΘ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΤΖΙΧΑΝ»

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος