ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό από το σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κομοτηνής

Μετά την δημοσίευση των διατάξεων του Ν.4820/2021, καθιερώνεται ουσιαστικά η υποχρεωτικότητα του εμβολίου κατά του κορονοιού, προς όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.
Είναι κοινά αποδεκτό, ότι το εμβόλιο αποτελεί το σημαντικότερο όπλο προστασίας και ασφάλειας από τον κορονοϊό.

Ο εμβολιασμός εκτός από προστασία του ίδιου του εμβολιαζόμενου, αποτελεί πράξη κοινωνικής ευθύνης και ένδειξη αλληλεγγύης απέναντι προς τον συνάνθρωπο. Όμως τις σοβαρές επιφυλάξεις που διατηρούν κάποιοι από τους συναδέλφους για αυτό, δεν μπορούν να τις λύσουν η υποχρεωτικότητα, αλλά η σοβαρή εκστρατεία ενημέρωσης και οι πρωτοβουλίες ενθάρρυνσης της συλλογικής ευαισθητοποίησης απέναντι στο πρόβλημα.
Σεβόμαστε τις προσωπικές επιλογές και το δικαίωμα όσων Υγειονομικών δεν έχουν πεισθεί και διατηρούν επιφυλάξεις. Η συμμετοχή πρέπει να είναι συνειδητή και όχι απόφαση εκβιασμών και απειλών.
Επιμένουμε στην σημασία της συνέχισης της τήρησης των Ατομικών Μέτρων προστασίας, ως σημαντικό στοιχείο ανάσχεσης της Νόσου.
Υπο το πρίσμα των ανωτέρω καθίσταται προφανές ότι ΔΕΝ αποδεχόμαστε την υποχρεωτικότητα του Εμβολιασμού, ιδιαίτερα όταν αυτή συνδέεται με τα δυσβάσταχτα και δυσανάλογα μέτρα της αναστολής εργασίας και στέρησης μισθού.

Το ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος