ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αγρότες της Ροδόπης παρά τις δυσκολίες επιμένουν. Περιοδεία Ευριπίδη Στυλιανίδη στα χωριά, Αμβροσία, Παλλάδιο, Γλυκονέρι, Σάλπη και Νέα Καλλίστη

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που εμφανίζει ο πρωτογενής τομέας, οι αγρότες της περιοχής συνεχίζουν τον αγώνα τους για να κρατήσουν ζωντανά τα χωριά της Ροδόπης δημιουργώντας προοπτική ανάκαμψης της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην περιοχή.

Σε αυτόν τον αγώνα και στο πείσμα των αγροτών της Ροδόπης για επιβίωση και δημιουργία, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης τονίζοντας ότι από το ίδιο πείσμα για την υλοποίηση δημιουργικών και αναπτυξιακών πολιτικών διακατέχεται και ο ίδιος που επίμονα τα τελευταία χρόνια πάρα την υγειονομική, οικονομική και ενεργειακή κρίση αγωνίζεται να κρατήσει όρθια την ύπαιθρο του Νομού μας.

 

 

Κατά την επίσκεψη του στα χωριά Αμβροσία, Παλλάδιο, Γλυκονέρι, Σάλπη και Νέα Καλλίστη άκουσε τα προβλήματα, έκανε τον απολογισμό του και κατέθεσε κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις που επεξεργάζεται για την πρόσθετη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος με την αξιοποίηση καινοτόμων εργαλείων της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Οι κάτοικοι της περιοχής, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ξεκαθάρισαν ότι θα επιμείνουν στην στήριξη του Ευριπίδη Στυλιανίδη γιατί είναι ο μόνος που προσπαθεί και ξέρει να επιτυγχάνει αποτελέσματα για τον τόπο του.

         

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος