ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι επιδόσεις όλων των κολυμβητών από την Θράκη στην σαββατιάτικη ημερίδα ορίων της Καβάλας

Σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο ημερίδες κολύμβησης με βασικό στόχο την επίτευξη ορίων για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις αλλά και για τα εθνικά πρωταθλήματα.

Στο επίκεντρο μπορεί να βρέθηκε όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ που ως διεθνές κολυμβητήριο είχε τα εχέγγυα για όρια στις διεθνείς διοργανώσεις και μοιραία συγκέντρωσε την αφρόκρεμα, αλλά αγώνες διεξήχθησαν και στις περιφέρειες και αυτός για την ΑΜ-Θ έγινε το πρωί του Σαββάτου στην Καβάλα.

Εκεί έδωσαν το παρών δεκάδες κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την περιφέρεια. Με βάση τα αποτελέσματα, που έχουν εκδοθεί ανα σωματείο, εκπροσωπήθηκαν από την Θράκη οι σύλλογοι ΝΟ Αλεξανδρούπολης, ΚΟ Ξάνθης, Ποσειδών Ορεστιάδας, Λεύκιππος Ξάνθης, ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης, Νηρέας Ορεστιάδας, ΝΕ Ροδόπης και Πρωτέας Ορεστιάδας.

Ακόμα μετείχαν αθλητές και αθλήτριες από ΠΑΟΚ, Ηρακλής Θεσσαλονικης, Ναυτικός Ομιλος Αργυρούπολης, ΟΘΑ Καβάλας, ΚΟ Δράμας, Αργοναύτες Καβάλας, ΝΟ Ρεθύμνου, Νίκη Βόλου, Αθλητική Ακαδημία Αστέρα, ΚΟ Ιωαννίνων. Παρών στην ημερίδα της Καβάλας που οργανωσε η Περιφερειακή Επιτροπή ΑΜ-Θ της ΚΟΕ παρακολούθησε και ο νέος έφορος κολύμβησης της ομοσπονίας Γιάννης Νάτσιος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην ημερίδα της Καβάλας:
Αποτελέσματα Ατομικά (24.04.2021)
Αποτελέσματα Ανά Σωματείο (24.04.2021)

thrakisports.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος