ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι κορυφαίοι των σπορ της Θράκης για το 2021: Κούγκουλος, Αντωνιάδη, Κούλα, Χατζημεστής και Ορφέας Ξάνθης!!!

Η (ιδιαίτερα δύσκολη) χρονιά του 2021 φεύγει αλλά ο αθλητισμός ήταν παρών και έδωσε το σύνθημα για την σταδιακή επιστροφή της κανονικότητας στις ζωές μας, μετά τον εφιάλτη της πανδημίας του κορονοϊού. Ήταν μια χρονιά που είχε Ολυμπιακούς Αγώνες και Euro. Αλλά είχε και μικρές και μεγάλες στιγμές για τον αθλητισμό της Θράκης.

Το ThrakiSportS όπως κάνει κάθε χρόνο στο τέλος κάθε έτους, αναδεικνύει με την βοήθεια και των αναγνωστών του τους κορυφαίους της χρονιάς που φεύγει. Το προηγούμενο 10ήμερο ζητήσαμε να ψηφίσετε τους κορυφαίους του 2021 και είναι αλήθεια ότι η ανταπόκρισή σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού συνολικά ψήφισαν σχεδόν 2.500 αναγνώστες (2.493 ψήφοι για την ακρίβεια μετρήθηκαν σε μία από αυτές, αφού δεν ψήφισαν όλοι σε όλες τις κατηγορίες).

Με βάση αυτές τις ψήφους που μετράνε κατά 50% αλλά και τις ψήφους της άτυπης επιτροπής που συνιστούν όλοι οι συντάκτες και συνεργάτες του ThrakiSportS που μετράνε για το υπόλοιπο 50%, βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα. Και η αλήθεια είναι ότι με την παράταση που δώσαμε ως τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής οι μαθηματικές πράξεις είναι ολίγον πολύπλοκες και τα αποτελέσματα θα αναλυθούν σε επόμενες αναρτήσεις ξεχωριστά για κάθε κατηγορία, αλλά έχουμε νικητές: τους κορυφαίους του 2021 στην Θράκη (πρώτους μεταξύ ίσων – έστω και αν όπως θα δείτε σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν διαφορετική η ψήφος του κοινού από την εκτίμηση της «επιτροπής»).

Κορυφαίος αθλητής της Θράκης για το 2021 στα ThrakiSportS Awards αναδεικνύεται ο Αλεξανδρουπολίτης κολυμβητής Τάσος Κούγκουλος.

Κορυφαία αθλήτρια της Θράκης για το 2021 στα ThrakiSportS Awards αναδεικνύεται η Εβρίτισσα αθλήτρια του στίβου Μαρία – Νικολέτα Αντωνιάδη.

Κορυφαίος διαιτητής της Θράκης για το 2021 στα ThrakiSportS Awards αναδεικνύεται ο Ξανθιώτης διεθνής βοηθός στο ποδόσφαιρο Χασάν Κούλα.

Κορυφαίος προπονητής της Θράκης για το 2021 στα ThrakiSportS Awards αναδεικνύεται ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής.

Κορυφαία ομάδα της Θράκης για το 2021 στα ThrakiSportS Awards αναδεικνύεται η ποδοσφαιρική ομάδα του Ορφέα Ξάνθης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές, τους υπόλοιπους υποψηφίους και όλους αυτούς τους φανερούς και αφανείς ήρωες που ανεβάζουν ψηλά τον αθλητισμό της Θράκης μας. Θα ακολουθήσουν επόμενες εκτενείς αναρτήσεις για κάθε κατηγορία.

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία…

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος