ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι προτάσεις από την Κοινότητα Ιάσμου στην Διακομματική Επιτροπή

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ηλία Μπούκα, Προέδρου Κοινότητας Ιάσμου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου αναφέρεται η κατάθεση υπομνήματος προς την Πρόεδρο της Διακομματικής για την Θράκη.

“Στα πλαίσια της επίσκεψης της προέδρου της Διακομματικής επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης κ. Ντόρας Μπακογιάννη στον Ίασμο, παρουσία όλων των φορέων της ΑΜΑΘ και εκπροσωπώντας με την ιδιότητα μου ως πρόεδρος την Κοινότητα Ιάσμου αλλά και τον Πολιτιστικό σύλλογο , συνομίλησα μαζί της αρχικώς για την πολύτιμη συνεισφορά της ως Υπουργός Πολιτισμού προς το Μουσείο Αγροτικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς του Ιάσμου και εν συνεχεία της παρέδωσα την πρόταση μου για την ένταξη του Ιάσμου στον αναπτυξιακό χάρτη.

Νωρίτερα, επιδόθηκε σε όλους τους φορείς του Νομού μας κι εκφράζει το Συμβούλιο της κοινότητας Ιάσμου και το ΔΣ του Πολιτιστικού συλλόγου.

Η πρόταση για την αποκατάσταση της οδικής σύνδεσης Ιάσμου-Πολυάρνου συνέπεσε χρονικά με την ανακοίνωση συμβασιοποίησης του εν λόγω έργου μεταξύ του Δ’ Σώματος Στρατού και του Δήμου Ιάσμου έπειτα από συνάντηση του βουλευτή Ροδόπης κ.Στυλιανίδη με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαρ.Λαλούση.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνοντας πως η πρόταση αυτή ήδη δρομολογείται ώστε να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για έναν πλούσιο τουριστικό σχεδιασμό για τον Δήμο Ιάσμου.”

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος