ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώνεται η υποβολή προσφορών για την αντικατάσταση του ταρτάν στο Εθνικό Πανθρακικό Στάδιο την άνοιξη, προϋπολογισμού 780.000€

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δημοπράτηση για την «Αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου» στο Εθνικό Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής. Αύριο, Τρίτη 12 Ιανουαρίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών για το έργο,προϋπολογισμού 780.000€, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Οι σχετικές εργασίες θα ξεκινήσουν εντός του προσεχούς τετράμηνου, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ανάδειξης του Αναδόχου. Στόχος,όπως ακριβώς είχε δεσμευθεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην προ τριμήνου επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Ροδόπης, «να αποδοθεί η εγκατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη, όπως αρμόζει στην αθλητική κοινωνία της ακριτικής περιοχής. Μια εγκατάσταση παραμελημένη για περισσότερα από 30 χρόνια, να καταστεί –επιτέλους- ικανή για να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες της αθλητικής οικογένειας και να φιλοξενεί διοργανώσεις στίβου».

To έργο περιλαμβάνει:

  • Αντικατάσταση ελαστικού συνθετικού τάπητα, επιφάνειας περίπου 7.000 τ.μ.
  • Εναρμόνιση με της προδιαγραφές της IAAF της Λίμνης για τα Στιπλ και των σκαμμάτων αλμάτων μήκους, τριπλούν, ύψους και επί κοντώ
  • Αντικατάσταση των δύο βαλβίδων σφαιροβολίας και δισκοβολίας/σφυροβολίας, καθώς και προμήθεια κλωβού
  • Οκτώ (8) νέους αναστρεφόμενους βατήρες αλμάτων μήκους και δύο (2) βαλβίδες άλματος επί κοντώ
  • Διαχωριστικό κράσπεδο στο όριο μεταξύ της πρώτης διαδρομής του ταρτάν και της κονίστρας.

Επιπλέον, το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τη διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστο Μέτιο και την ΑΝΡΟ (Αναπτυξιακή Ροδόπης – ΑΕ ΟΤΑ), βρίσκονται σε διαδικασία εκπόνησης Τεχνικής Μελέτης για τη γενική ανάπλαση του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Ενδεικτικά, για την εγκατάσταση προκάτκερκίδας 800 θέσεων στη νότια πλευρά, τη διαμόρφωση αποδυτηρίων κάτω από την κερκίδα, την τοποθέτηση συνθετικού ή φυσικού χλοοτάπητα στο χωμάτινο γήπεδο κ.λπ.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος