ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όνομα βαρύ στην Θράκη! Στον Πανθρακικό από την Ξάνθη ο διεθνής με την παίδων Νικολαΐδης

Στον Πανθρακικό μετά από μια πενταετία στην Ξάνθη επιστρεφει 15χρονος επιθετικός Πέτρος Νικολαΐδης. είναι άλλη μια αξιόλογη μεταγραφή στην ομάδα του Πανθρακικού.

Ο ταλαντούχος παίκτης είναι γιος του διατροφολόγου Κώστα Νικολαΐδη που πέρασε και από το πόστο του προέδρου του Πανθρακικου και ήδη τα πρώτα δείγματα του είναι θετικά στο Σούπερ Καπ όπου μπήκε ως αλλαγή κόντρα στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ενω σκόραρε στα φιλικά κόντρα στο Κόσμιο την Τετάρτη και το νικητήριο τέρμα επί της Ελπίδας Σαπών.

Φέτος αγωνίστηκε στην Κ15 της Ξάνθης και κλήθηκε στην Εθνική Παίδων, ενω ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από της Ακαδημίες του Πανθρακικού, από τις οποίες αποχώρησε στα 10 του για την Ξάνθη.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η οικογένεια του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Νικολαΐδη.Ο νεαρός επιθετικός γεννηθείς το 2005 τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης ενώ προέρχεται από μια οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά διαχρονικά στην ομάδα μας και ζει για τον αθλητισμό.Ο Πέτρος είναι κομμάτι του νέου project πάνω στον οποίο κτίζεται ο νέος Πανθρακικός.Καλώς ήρθες Πέτρο στην οικογένεια του Πανθρακικού.

ThrakiSportS/Kombak

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος