ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Ορεστιάδα: Αναβλήθηκε για την άλλη Παρασκευή 12 Μαρτίου η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για κυβερνητικές διευκρινίσεις

Για την άλλη Παρασκευή 12 Μαρτίου, αναβλήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε προγραμματιστεί για αυτή την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα που συνεδρίασε σήμερα.

Αυτό έγινε προκειμένου να δοθούν σαφείς κυβερνητικές διευκρινίσεις για τον σχεδιασμό της Κυβέρνησης, κυρίως σε ότι αφορά την πρόβλεψη για αύξηση του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ κατά 250 άτομα. ΌΠως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε:

“Στις 02/03/2021 η επιτροπή αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας μετά από σύσκεψη με την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης διαμαρτυρίας στις 05/03/2021 και λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου κυρίας Πελώνη για το θέμα του Κ.Υ.Τ. Φυλακίου αποφάσισε ότι:

Δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα που περιλαμβάνονται στην υπ΄ αρίθμ. 1/12.01.2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορεστιάδας για τις δομές που βρίσκονται στην Κοινότητα Φυλακίου.
Τη μεταφορά της εκδήλωσης διαμαρτυρίας για την Παρασκευή 12/03/2021, προκειμένου να δοθούν σαφείς διευκρινίσεις της κυβέρνησης για τον σχεδιασμό της.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος