ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Πανελλαδικές κινητοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη

Στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνή – χθες, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης συμμετέχοντας στην καμπάνια του κόμματος για το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, μοίρασαν υλικό και μίλησαν με τους πολίτες.

Η πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ροδόπης έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τον κόσμο, δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό το νομοσχέδιο για την ζωή τους και την καθημερινότητα τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, θεωρούμε και θέτουμε την μάχη για τα εργασιακά, μητέρα όλων των μαχών. Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη έρχεται να σαρώσει όλες τις εργατικές κατακτήσεις του τελευταίου αιώνα, με βασική «μεταρρυθμιστική επιδίωξη» την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, την ελαστικοποίηση και την διατήρηση του κατώτατου μισθού σε χαμηλά επίπεδα, για λόγους ανταγωνιστικότητας.

Την ώρα που η υπόλοιπη Ευρώπη προωθεί την μείωση ωρών απασχόλησης χωρίς μείωση μισθών, και τα κράτη παρεμβαίνουν προστατευτικά υπέρ των εργαζομένων για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας, η Κυβέρνηση της ΝΔ επιμένει «μνημονιακά» καταργώντας το 8ώρο και νομοθετώντας την απλήρωτη δουλειά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει δεσμευτεί ότι θα καταργήσει το νομοσχέδιο του αίσχους, αν γίνει νόμος και θα δώσει όλες του τις δυνάμεις ώστε το νομοσχέδιο αυτό να μείνει στα χαρτιά.

 

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος