Αστυνομικά

Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Στεφανή Αλκιβιάδη τα φετινά «Ελευθέρια» Ξάνθης

Στις εκδηλώσεις εορτασμού των 101 χρόνων από την απελευθέρωση της Ξάνθης παρέστη, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, χθες Σάββατο 3 και, σήμερα, Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Αλκ. Στεφανής παρέστη το Σάββατο (3/10) στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και την Κυριακή (4/10) στη Δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου. Στη συνέχεια, ο υφυπουργός κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Ξάνθης, κατά την επιμνημόσυνη δέηση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα, τον μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο, τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, τον δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Εφραιμίδη, τον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο ‘Αγγελο Ιλαρίδη, καθώς και με εκπροσώπους των τοπικών Αρχών.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος