ΔΙΑΦΟΡΑ

Παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή η νέα ΚΑΠ -μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγρότες της Ροδόπης

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου σε συνεργασία Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής και της εταιρείας “Αγροσύμβουλος”.

Σε ρεπορτάζ του ¨Xronos.gr¨ σημειώνεται πως οι αγρότες της Ροδόπης γέμισαν την αίθουσα του Περιφερειακού σ’ αυτή την ενημερωτική εκδήλωση για τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα, που αφορούσε τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2023-2027, καθώς ήταν στην ουσία και η πρώτη μεγάλη δράση του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής (υπό την διοίκηση του Νίκου Μποτρότσου) σε συνεργασία με την εταιρεία “Αγροσύμβουλος” και ήταν απολύτως επιτυχής.

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για το κοινό καλωσόρισε και ο Νίκος Μποτρότσος- πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής- τόνισε ότι “πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι διότι υπάρχει κίνδυνος να χαθούν χρήματα επιδοτήσεων”. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής Αντώνης Γραβάνης.

Πηγή+PhotosXronos.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος