ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεισμωμένος ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν ο Πανθρακικός με πρόγραμμα τριετίας

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Πανθρακικός αναδεικνυόταν από κλήρωση κυπελλούχος στην ΕΠΣ Θράκης μετά από σχεδόν 15 χρόνια. Τον Σεπτέμβριο κατακτούσε το Σουπερ Καπ και στην συνέχεια προκρινόταν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ ξεκινούσε και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης με δυο νίκες και 11-0 τέρματα.

Κάπου εκεί όμως ήρθε ο κορονοϊός και τα διέκοψε όλα. Πλέον, μετά από μια χαμένη χρονιά, στην ομάδα της Κομοτηνής ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν και τονίζουν οτι έχουν τριετές πλάνο. Η σχετική ανάρτηση που ανέβηκε στα social media της ομάδας έχει ως εξής:

Μπορεί η σεζόν 2020/21 να θεωρήθηκε ως μη γενόμενη και ο κορωνοϊός να μας χάλασε τα πλάνα, ωστόσο αυτό δεν μας πτόησε…

Αντίθετα μας πείσμωσε και μας έδωσε χρόνο να κάνουμε τον προγραμματισμό μας για την επόμενη τριετία βάζοντας στέρεες βάσεις για την μεγάλη αγάπη όλων των Κομοτηναίων, τον Πανθρακικό μας!

Η ομάδα μας ήδη έχει ξεκινήσει σε αγωνιστικό πλάνο τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Επίσης καθημερινά γίνονται βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, τα οποία θα προβληθούν το προσεχές διάστημα από την σελίδα του συλλόγου.

Μείνετε συντονισμένοι & συσπειρωμένοι ώστε να φτάσουμε ενωμένοι τον Πανθρακικό εκεί που αξίζει…

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος