ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Περιφέρεια AMΘ: Θα λειτουργήσει δύο νέα γραφεία στον Νομό Έβρου, σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα

Την πρόθεση της Περιφέρειας να λειτουργήσει δυο γραφεία, στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Ευάγγελος Πουλιλιός.

Ήδη, όπως ανέφερε, στην περιοδεία που πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα στον βόρειο Έβρο, επισκέφθηκε το κτήριο του πρώην Επαρχείου στο Διδυμότειχο για να δει τις εγκαταστάσεις του, αλλά και το κτήριο της παλιάς Νομαρχίας στην Ορεστιάδα, ώστε να προγραμματιστούν, άμεσα, οι παρεμβάσεις που χρειάζονται για την παράδοση των κτιρίων προς χρήση, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη”, τόνισε ο κ. Πουλιλιός, σημειώνοντας ότι “αυτό θα κάνουμε πράξη, με τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες να δέχονται το κοινό στις δυο πόλεις, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της καθόδου στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή”.

Στην περιοδεία του στον βόρειο Έβρο ο κ. Πουλιλιός ζήτησε αναφορά των προβλημάτων από κάθε υπηρεσία ευθύνης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, τα οποία θα ιεραρχήσουν και θα φροντίσουν να επιλυθούν άμεσα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου είχε συνάντηση και με εργαζόμενους του ΚΥΤ Φυλακίου, οι οποίοι, όπως είπε, διεκδικούν την μονιμοποίηση τους, θέμα το οποίο θα μεταφέρουν στην Αθήνα για την άμεση επίλυση του.

“Είμαι αισιόδοξος”,τόνισε χαρακτηριστικά, “υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά απ’ όλους. Σκοπός μας είναι να αποκαταστήσουμε την αδικία έναντι του Διδυμοτείχου και της Ορεστιάδας, χωρίς βέβαια να αδικήσουμε κανένα”.

Πηγή: ερτ Ορεστιάδας

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος