ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Περιφερειακή Σύνθεση: Επίσκεψη στον κάμπο Τυχερού – Θυμαριάς στην ΠΕ Έβρου

Συνάντηση με επιτελείς του ΤΟΕΒ Τυχερού είχε κλιμάκιο της Περιφερειακής Σύνθεσης με επικεφαλής τον αρχηγό της παράταξης Χριστόδουλο Τοψίδη και συμμετέχοντες τους Περιφερειακούς Συμβούλους της ΠΕ Έβρου Σταύρο Βαβία, Νίκο Βουλγαρίδη και Κωνσταντίνο Εξακουστό.

Ο κάμπος του Τυχερού στον οποίο έγινε επίσκεψη από τα μέλη του κλιμακίου, είναι για άλλη μία φορά πλημμυρισμένος και μάλιστα μόνο από «τοπικά» νερά, δηλαδή από τα νερά των πρόσφατων βροχοπτώσεων. Οι αγρότες όμως βρίσκονται σε απόγνωση καθώς η αποκατάσταση των περυσινών ζημιών στα αναχώματα του κάμπου δεν έχει ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα είναι οι σημαντικές ζημίες στις αγροτικές καλλιέργειες.

«Καταγράψαμε λεπτομερώς την κατάσταση που επικρατεί στον κάμπο Τυχερού – Θυμαριάς και η οποία έχει διαμορφωθεί κατά κύριο λόγο από την αμέλεια, την αδιαφορία και την κωλυσιεργία της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ. Παρά τις διαρκείς οχλήσεις των αγροτών της περιοχής και των οργάνων τους, η Περιφέρεια κώφευσε επί μακρά σειρά ετών και έτσι έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα ήδη από το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή για τον φετινό χειμώνα.

Η παράταξη μας θα θέσει τους υπεύθυνους για άλλη μία φορά προ των ευθυνών τους, συνεχίζοντας τον διαρκή αγώνα προάσπισης των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας και των κατοίκων της ΠΕ Έβρου, αλλά και όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ», δήλωσε σχετικά ο κος Χριστόδουλος Τοψίδης.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος