ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Περιφερειακή Σύνθεση: Ο Μέτιος δημιουργεί μια πολιτική «ντισκοτέκ» και χρησιμοποιεί α λα καρτ τη σημαία της ΝΔ

Την επιλογή του Παύλου Δαμιανίδη από τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστο Μέτιο, για την θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ (βλ. εδώ), σχολιάζει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Η Περιφερειακή Σύνθεση επισημαίνει πως ο Χρήστος Μέτιος επέλεξε έναν άνθρωπο με σαφείς καταβολές από το χώρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και μακρά θητεία στα κομματικά του όργανα και τις τοπικές επιτροπές, και η επιλογή αυτή τον εκθέτει καθώς αποκαλύπτει τη «γύμνια» του και την απέλπιδα προσπάθεια του να «πιαστεί από όπου μπορεί».

Και αναρωτιέται: Ποιος είναι άραγε ο «χώρος» του κ. Μέτιου, που τόσο εύκολα, αλλά πάντα α λα καρτ, χρησιμοποιεί τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας;

«Τα πράγματα πλέον είναι απολύτως ξεκάθαρα», σημειώνει η παράταξη του κ. Τοψίδη: «Ο Χρήστος Μέτιος δημιουργεί μία πολιτική “ντισκοτέκ” στην οποία “χίλιοι καλοί χωράνε” αρκεί να υπηρετούν την δική του πολιτική σκοπιμότητα, δηλαδή την παραμονή στην εξουσία».

Ολόκληρο το σχόλιο της Περιφερειακής Σύνθεσης:

«Στηρίγματα» αναζητά… ο Χρήστος Μέτιος…

Τον Παύλο Δαμιανίδη επέλεξε ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας – Θράκης Χρήστος Μέτιος για την αντικατάσταση της Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας Ζωής Κοσμίδου, η οποία συνταξιοδοτείται.

Ο Χρήστος Μέτιος επέλεξε έναν άνθρωπο με σαφείς καταβολές από το χώρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ (και μακρά θητεία στα κομματικά του όργανα και τις τοπικές επιτροπές) και η επιλογή αυτή τον εκθέτει καθώς αποκαλύπτει τη «γύμνια» του και την απέλπιδα προσπάθεια του να «πιαστεί από όπου μπορεί».

Άλλως, για ποιο λόγο τον επέλεξε, αν όχι για να κάνει «ανοίγματα»; Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Δαμιανίδης παραδέχτηκε ότι αποδέχτηκε τη θέση όχι επειδή συμφωνεί πολιτικά με τον κ. Μέτιο, αλλά επειδή στη διοίκησή του συμμετέχουν άλλοι δύο αντιπεριφερειάρχες που προέρχονται από τον χώρο του ΚΙΝΑΛ!

Την ίδια ώρα καταρρίπτεται και ο «μύθος» που κομίζει στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ και βασικό στέλεχος της παράταξης του κου Μέτιου, Χρήστος Παπαθεοδώρου, λέγοντας ότι «στις επόμενες εκλογές ο χώρος μας θα εκπροσωπηθεί από τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση».

Ποιος είναι άραγε ο «χώρος» του κου Μέτιου, που τόσο εύκολα, αλλά πάντα α λα καρτ, χρησιμοποιεί τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας;

Ας απαντήσει και σε όσους δεν ξέρουν γιατί για μας, τα πράγματα πλέον είναι απολύτως ξεκάθαρα: Ο Χρήστος Μέτιος δημιουργεί μία πολιτική «ντισκοτέκ» στην οποία «χίλιοι καλοί χωράνε» αρκεί να υπηρετούν την δική του πολιτική σκοπιμότητα, δηλαδή την παραμονή στην εξουσία.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπορείς να εξαπατάς λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πάντα.

Εμείς ευχόμαστε «καλή σταδιοδρομία» στον κ. Δαμιανίδη και όσο για τον Χρήστο Μέτιο, αναμένουμε την απάντηση που θα του δώσουν οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις εκλογές του 2023. Και αυτή θα είναι ένα μεγάλο και ξεκάθαρο «ΟΧΙ» στην αισχίστου είδους πολιτική που εφαρμόζει, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε αφελείς.

Η Περιφερειακή Σύνθεση θα συνεχίσει να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες της που βασίζονται στην πολιτική σκέψη και όχι σε πολιτικάντικες κινήσεις.

Η Περιφερειακή Σύνθεση συνεχίζει να λειτουργεί με τον άνθρωπο στο επίκεντρο και στόχο την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Πηγή: https://www.alexpolisonline.com/2022/01/blog-post_24.html#ixzz7IRI4MmMM
Alexandroupoli Online

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος