ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχή 450 αθλητών

Στο πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής διεξήχθη την περασμένη Κυριακή το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜ-Θ.  Ο αγώνας απευθύνονταν  σε ενήλικες και παιδιά, που  ανάλογα με την ηλικία τους να αγωνίστηκαν  σε αποστάσεις που ξεκινούσαν από τα 800 μέτρα και έφτασαν έως και τα 8 χιλιόμετρα, με την  ελπίδα πάντα να είναι αυτή η  διοργάνωση η αρχή για πολλούς άλλους αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Πανθρακικό στάδιο στο μέλλον, μετά και την ολοκλήρωση του αθλητικού τάπητα το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και την κατασκευή κερκίδων που θα επιτρέψουν την διοργάνωση μεγαλύτερων αγώνων.

Όπως τόνισε ο Γ. Μυστακίδης μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης και σωματείων,  συμμετοχή ήταν μεγάλη πολύ καλή  και παρά το γεγονός ότι ο έντονος αέρας «χάλασε» λίγο την ημέρα, αυτό δεν τους εμπόδισε να γίνει ο αγώνας κανονικά, μιας και οι αθλητές του στίβου, και ιδιαίτερα των αγώνων σε ανώμαλο έδαφος, είναι συνηθισμένοι σε αυτά, ενώ εξέφρασε και την ελπίδα  πως μέσα σε δύο χρόνια θα έχουμε τουλάχιστον 10 γήπεδα με ταρτάν, ώστε να μπορεί ο ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ να επιλέγει που θα κάνει τους αγώνες, και ελπίζει πως θα υπάρξει και η συμβολή της τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να βοηθήσει τη διενέργεια των αγώνων.

Και οι αθλητές όμως δήλωσαν Ικανοποιημένοι από το χώρο και τις επιδόσεις τους. Στον πρώτο αγώνα ανδρών νικητής ήταν στην κατηγορία του ο Άγγελος Δημήτριος Στεβένου, από τον  Αθλητικό Όμιλο Δράμας, ενώ ο ίδιος όμιλος  είχε πρωτιά και στις γυναίκες, με την Δραμινή Φωτεινή Δημητριάδου  να τερματίζει και αυτή πρώτη στην κατηγορία της.

Πηγή+Photos: FB

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος