ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία της Ελληνικής Λύσης σε Σταυρούπολη, Καρυόφυτο και Κένταυρο Ν. Ξάνθης

Την Κυριακή 27/09/2019 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούμενο από τον Βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής Αντώνη Μυλωνάκη, τον Περιφερειάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Καρακατσάνη Δημήτριο, τον Τομεάρχη Αθλητισμού Μπάμπη (Χαράλαμπος) Παναγιωτίδη, τον Τομεάρχη Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Στεφανίδη Γεώργιο, τους Πολιτευτές Ν. Ξάνθης Κουτελίδη Κωνσταντίνο, Μπαϊρακτάρη Σωτήριο και Μυλωνά Γεώργιο, τον Πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης Πέλλα Μιλτιάδη, την Υπεύθυνη Γυναικών Β. Ελλάδας και πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης Αικατερίνη Χειμωνίδου και το στέλεχος του κόμματος Χαράλαμπο Χειμωνίδη πραγματοποίησε επισκέψεις σε Σταυρούπολη, Καρυόφυτο και Κένταυρο του Ν. Ξάνθης.

Το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ πραγματοποίησε συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, τοπικούς επαγγελματίες, συνταξιούχους και Έλληνες πολίτες ακούγοντας και καταγράφοντας τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψης στο Καρυόφυτο το κλιμάκιο κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του άδικου σφαγιασμού των κατοίκων του Καρυοφύτου από τους Βούλγαρους.

Στις 9 Σεπτεμβρίου 1944, Βουλγαρικό Στρατιωτικό Απόσπασμα, έλαβε εντολή να εκτελέσει τους Έλληνες Χριστιανούς κατοίκους του Καρυόφυτου και να κάψει το χωριό. Τριάντα οκτώ (38) αθώοι Έλληνες εσφάγησαν και μαζί με αυτούς και ο Βούλγαρος Πρόεδρος του χωριού.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος