ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιστοποιημένα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών υπό τις οδηγίες περί covid

Η συστηματική διενέργεια πιστοποιημένων σεμιναρίων για τις Πρώτες Βοήθειες, σε κοινωνικές ομάδες και φυσικά πρόσωπα, συνεχίζονται από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης.

Στην «covid εποχή», η Ομάδα προσαρμόζει τις εκπαιδεύσεις σε αυτόν τον τομέα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας και παρουσιάζοντας στους ωφελούμενους τις νέες οδηγίες για την πανδημία.

Όπως είναι γνωστό, τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που πραγματοποιεί η ΕΟΔ Ροδόπης περιλαμβάνουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ),  Πλάγια θέση ασφαλείας, Πνιγμονή σε ενήλικα παιδί και βρέφος, αλλά, σε αυτήν την συγκυρία και Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με πρωτόκολλο covid-19.

Το πρώτο σεμινάριο, υπό τις οδηγίες για τον κορωναϊό πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου και το παρακολούθησαν 10 συμπολίτες μας.

Το αμέσως επόμενο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, στo Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής.

Να υπενθυμίσουμε ότι με την επιτυχή παρακολούθησή του, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο κιν. τηλέφωνο 697 484 9749.

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος