ΔΙΕΘΝΗ

Πίτερ Γκότι: Πέθανε ο μαφιόζος που υπήρξε αφεντικό της οικογένειας Γκαμπίνο

Ο Πίτερ Γκότι ήταν διάδοχος του διαβόητου αδερφού του Τζον, γνωστού και ως «Dapper Don» για τα ακριβά ρούχα του και την φανταχτερή του εμφάνιση

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή η μαφιόζος Πίτερ Γκότι, πρώην αφεντικό της οικογένειας Γκαμπίνο και διάδοχος του διαβόητου αδερφού του Τζον Γκότι, γνωστού και ως «Dapper Don» (κομψός Ντον) για τα ακριβά του ρούχα και την φανταχτερή του εμφάνιση.

Σύμφωνα με την New York Post, o Πίτερ Γκότι πέθανε στη Βόρεια Καρολίνα, όπου εξέτιε ποινή 25 ετών σε ομοσπονδιακή φυλακή, έχοντας καταδικαστεί το 2003 για απάτες και άλλα σοβαρά αδικήματα. Ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια, καθώς νοσηλευόταν στο ιατρικό κέντρο των κρατουμένων στο Μπάτνερ, όπως μεταδίδει το Associated Press.

john_gotti
O Tζον Γκότι

O Πίτερ Γκότι, γέννημα θρέμμα του Μπρονξ, είχε εκτίσει πάνω από 17 χρόνια στη φυλακή τη στιγμή του θανάτου του. Το τελευταίο διάστημα είχε υποβάλει αίτηση πρόωρης αποφυλάκισης, λόγω της κακής κατάστασης της υγείας του. Ο Γκότι υπέφερε από προβλήματα του θυρεοειδή και ήταν τυφλός από το ένα μάτι, όπως είχε αποκαλύψει στο AP ο Λούις Κάσμαν, πρώην μαφιόζος και πρόσωπο εμπιστοσύνης του Τζον Γκότι.

Ο Πίτερ Γκότι ανέλαβε το πηδάλιο της οικογένειας Γκαμπίνο αφού ο μικρότερος αδελφός του Τζον φυλακίστηκε για φόνο και διάφορες κομπίνες. Ο Τζον Γκότι πέθανε από καρκίνο το 2002.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος