ΔΙΑΦΟΡΑ

Πώς και πόσο πρέπει να γεμίζετε το ψυγείο σας

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι αναφορικά με το ψυγείο τους, είναι ότι το θεωρούν ως έναν αποθηκευτικό χώρο για να στοιβάζουν τα τρόφιμα που χρειάζονται χαμηλότερες θερμοκρασίες. Αντιθέτως, πρόκειται για έναν χώρο που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τα τρόφιμά σας φρέσκα μέχρι να τα καταναλώσετε.

Αυτό που δεν γνωρίζετε, ίσως, και κάτι το οποίο δεν πρόκειται να σας πει κανείς είναι το ότι ενώ ένα άδειο ψυγείο είναι κακό για την λειτουργία του, ένα υπερφορτωμένο ψυγείο, ωστόσο, είναι χειρότερο.

Εάν, λοιπόν, κάθε φορά που ανοίγετε το ψυγείο σας φοβάστε μην σας πέσουν πράγματα στο κεφάλι από αυτό, ήρθε η ώρα να κάνετε μια σωστή εκκαθάριση. Ένα υπερφορτωμένο ψυγείο μπορεί να οδηγήσει σε ξεχασμένα και σαπισμένα τρόφιμα που θα καταλήξουν στο κάδο απορριμμάτων, αποκλεισμένους αεραγωγούς, παρεμπόδιση της ροής του αέρα, ακόμη και μειωμένη ενεργειακή απόδοση.

Από την άλλη, αν το ψυγείο σας είναι σχεδόν άδειο οι επιθυμητές θερμοκρασίες δεν διατηρούνται σωστά, με τους ειδικούς να προτείνουν να γεμίσετε μερικά μπουκάλια νερό, το οποίο όταν ψύχεται βοηθά το ψυγείο σας να διατηρήσει τις δροσερές του θερμοκρασίες.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε, γενικά, είναι ότι η βέλτιστη πρακτική για ένα ψυγείο και την καλύτερη λειτουργία του είναι να το έχετε γεμάτο κατά τα 2/3 του.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος