Αστυνομικά

Πώς συνέβη το δυστύχημα, στην Χαλκιδική, που στοίχισε το θάνατο του 26χρονου Ξανθιώτη

Ένας λάθος χειρισμός και η άγνοια για τα σκάφη ήταν η αιτία για τον τραγικό θάνατο του 26χρονου γυμναστή από την Ξάνθη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (Xanthi2), ο νεαρός Οζμπάη από τα Κιμμέρια,  μαζί με την παρέα του, είχαν νοικιάσει ένα σκάφος αλλά, καθώς δεν υποχρεώνονται από τη νομοθεσία,  δεν είχαν κάποιον έμπειρο κάτοχο διπλώματος μαζί τους.

Κάποια στιγμή και ενώ το σκάφος είχε αγκυροβολήσει για να βουτήξουν στη θάλασσα ο 26χρονος επιχείρησε να απεμπλέξει την άγκυρα προκειμένου να αναχωρήσουν. Όμως, μια απρόσεκτη κίνηση και ένας λάθος χειρισμός πάνω στο σκάφος, ενεργοποίησε το κινητήρα, με αποτέλεσμα η προπέλα να παρασύρει τον άτυχο νεαρό και να βρει τραγικό θάνατο λίγο αργότερα.

Τοπικοί παράγοντες στη Βουρβουρού, σημειώνουν ότι παρά τη σύντομη ενημέρωση πριν την ενοικίαση, συχνά οι παρέες που νοικιάζουν σκάφη, δεν τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και διακινδυνεύουν την ασφάλειά τους.

ozbay

Ένα ακόμη θλιβερό ατύχημα στη Βόρεια Ελλάδα με θύμα ένα νεαρό Ξανθιώτη

Ο 26χρονος, από τα Κιμμέρια Ξάνθης, βρήκε τραγικό θάνατο στην περιοχή της Βουρβουρούς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο νεαρός έχασε τη ζωή του όταν τον χτύπησε προπέλα σκάφους. Ο άτυχος άνδρας μαζί με την παρέα του, είχαν νοικιάσει σκάφος για να περιηγηθούν στην περιοχή και νήσο Διάπορο.

Μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στην ακτή και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Λίγο αργότερα, όμως, υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε. Προανάκριση ενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό της Ιερισσού.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος