LIFESTYLE

Πώς θα «κρατήσουμε» τη δίαιτα στη νέα πραγματικότητα

Η νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες γιορτές αυτής της εποχής και τα κεράσματα που… ξεπηδούν από παντού οδηγούν σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη συμπεριφορά μας. Σε αυτό το πλαίσιο, συγκαταλέγεται και η διατροφή, πόσο μάλλον η δίαιτα που απαιτεί συγκεκριμένο πρόγραμμα σε καθημερινή βάση. Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο, είναι πιο εύκολο να υποκύψει κανείς στους πειρασμούς και να ξεφύγει από το πρόγραμμά του και να παραστρατήσει ή να σταματήσει τη δίαιτα του.

Γιατί μπορεί να διακόψουμε ή σταματήσουμε τη δίαιτά μας

Στην περίπτωση που κάποιος έχει κουραστεί από την αυστηρή τήρηση της δίαιτας, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που θα πει ότι τα παρατάει. H απώλεια βάρους δεν είναι τίποτα άλλο παρά «προπόνηση» για τη διατήρηση του βάρους και σε γενικές γραμμές, οι τροφές και τα γεύματα που τρώμε όταν είμαστε στη φάση της απώλειας βάρους είναι πάνω κάτω τα ίδια με εκείνα που θα τρώμε και όταν περάσουμε στο στάδιο της συντήρησης.

Η ρουτίνα της συνήθειας είναι σημαντική —πάντα όμως υπάρχει ο κίνδυνος να το παρατραβήξει κανείς. Αν το πρόγραμμα διατροφής προτείνει κάποια συγκεκριμένα φαγητά για βραδινό, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώνουμε ακριβώς το ίδιο φαγητό κάθε βράδυ. Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να μην χάσουμε το ενδιαφέρον μας και να μην ξεφύγουμε από το πρόγραμμά μας.

Πώς να αποφύγετε την ανία της δίαιτας

Δοκιμάστε νέα φρούτα και λαχανικά. Τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν λιγότερες θερμίδες από την αντίστοιχη ποσότητα πρωτεϊνούχων τροφών ή δημητριακών —συν το γεγονός ότι είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες. Αν μάθουμε να τρώμε με ευχαρίστηση μια ποικιλία φρούτων και λαχανικών, μπορούμε να κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον μας, αλλά και να προσφέρουμε στον οργανισμό μας πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία.

«Παίξτε» με τη σειρά και τη σύνθεση των γευμάτων. Σε γενικές γραμμές, τα προγράμματα γευμάτων είναι σχεδιασμένα να κατανέμουν σε περισσότερα μεγάλα και μικρά γεύματα το φαγητό, που είναι να καταναλώσετε στη διάρκεια της μέρας —ως ένα βαθμό για να σας βοηθήσουν να ελέγξετε την πείνα σας αλλά και να διατηρήσετε τη σωματική και πνευματική σας ενέργεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να «παίξετε» λίγο με το πρόγραμμά σας. Το ποια ώρα της ημέρας θα καταναλώσετε τις θερμίδες σας έχει ελάχιστη σημασία, εφόσον δεν υπερβείτε την ημερήσια συνολική ποσότητα.

«Πειράξτε» τις αγαπημένες σας συνταγές. Η ανία της δίαιτας μπορεί επίσης να κάνει την εμφάνισή της όταν δεν τρώτε τα αγαπημένα σας φαγητά επειδή δεν είναι συμβατά με τη δίαιτά σας.  Αλλά με τόσες συμβουλές και προτάσεις για παραλλαγές συνταγών που κυκλοφορούν μπορείτε —με λίγο πειραματισμό— να ικανοποιήσετε τη λαχτάρα σας για τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να χαλάσετε τη δίαιτά σας.

Εμπιστευτείτε τα προϊόντα της Herbalife NutritionΗ νέα γενιά ροφημάτων Formula 1 της Herbalife Nutrition, η οποία δημιουργήθηκε ως απάντηση στην αυξημένη ζήτηση για υγιεινή διατροφή και περισσότερα θρεπτικά συστατικά, καθώς παρέχουν 18g φυτικής πρωτεΐνης ανά μερίδα, προσφέρουν 4g εδώδιμων ινών και καλύπτουν τουλάχιστον το 38% της συνισταμένης πρόσληψης 25 βιταμινών και μετάλλων. Προσφέρει γεύση, ποιότητα, θρεπτικά και φυτικά συστατικά με ταυτόχρονη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων. Επιπλέον, ενδείκνυται και για όσους ακολουθούν μία χορτοφαγική δίαιτα, καθώς παρασκευάζονται από vegan συστατικά, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και στη θρεπτική ποιότητα, παρέχοντας σωστή διατροφή, ευκολία και γεύση σε ένα απολαυστικό ρόφημα σε 9 διαφορετικές γεύσεις! Επιπλέον, η Herbalife Nutrition διαθέτει προϊόντα για κάθε στιγμή της ημέρας, όπως μπάρες πρωτεΐνης, αλμυρά και γλυκά σνακς με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και με όλα τα απαραίτητα στοιχεία σε βιταμίνες και μέταλλα.

Η Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής, με αποστολή της τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από επιστημονικώς τεκμηριωμένα προϊόντα με υπέροχη γεύση, που βοηθούν τους ανθρώπους να κατακτήσουν την κατάλληλη ισορροπία μιας υγιεινής διατροφής. Με τα κορυφαία πρωτεϊνούχα υποκατάστατα γεύματος, τα ροφήματα βοτάνων, τα προϊόντα αλόης, ενέργειας, αθλητικής διατροφής και εξωτερικής διατροφής, καλύπτει πληθώρα καθημερινών διατροφικών αναγκών καταναλωτών σε περισσότερες από 90 χώρες, οι οποίοι απευθύνονται στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες Herbalife Nutrition, οι οποίοι παρέχουν εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές και μια υποστηρικτική κοινότητα που εμπνέει τους καταναλωτές να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Η Herbalife Nutrition είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά, απασχολεί περισσότερους από 9.5000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, οι μετοχές της διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:HLF) και για το 2018 είχε κύκλο εργασιών ύψους 4,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Μάθε περισσότερα: www.herbalife.gr 

Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/

Instagram: https://www.instagram.com/herbalifenutrition.gr/?hl=el

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος