ΔΙΕΘΝΗ

Πουλήθηκε το περίφημο Skinny House της Βοστώνης

Το περίφημο Skinny House, το εξαιρετικά στενό σπίτι στη Βοστώνη της Μασσαχουσέτης, πουλήθηκε σε μια εξαιρετικά καλή τιμή.

Το σπίτι στο North End της πόλης βγήκε στην αγορά τον Αύγουστο για 1,2 εκατομμύρια δολάρια και η συμφωνία έκλεισε την Πέμπτη για 1,25 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη real estate Zillow.

Το σπίτι «έλαβε πολλαπλές προσφορές και συμφωνήθηκε για υπερτιμημένη τιμή σε λιγότερο από μία εβδομάδα», ανέφερε το κτηματομεσιτικό γραφείο CL Properties στο Facebook.

Το τετραώροφο σπίτι που χτίστηκε το 1862, σύμφωνα με μια πλάκα στην πρόσοψη, είναι περίπου 1.165 τετραγωνικά πόδια (108 τετραγωνικά μέτρα)-παρόλο που έχει πλάτος περίπου 10 πόδια (3 μέτρα) στο ευρύτερο σημείο του και στενεύει πίσω περίπου 9,25 πόδια (2,8 μέτρα).

Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο και περιλαμβάνει ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο λιμάνι της Βοστώνης. Το σπίτι δεν έχει εξώπορτα. Αντίθετα, οι κάτοικοι εισέρχονται από μια πλαϊνή πόρτα.

Πωλήθηκε τελευταία φορά το 2017 για $ 900,000.

Είναι επίσης γνωστό ως Spite House, σύμφωνα με την πλάκα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστορία, δύο αδέλφια κληρονόμησαν κάποια γη. Όταν ο ένας από αυτούς μπήκε στο στρατό, ο άλλος έφτιαξε ένα μεγάλο σπίτι που καταλάμβανε το μεγαλύτερο μέρος της γης. Όταν ο αδελφός στρατιώτης επέστρεψε, έχτισε το Skinny House για να εμποδίσει την θέα του αδελφού του και το φως του ήλιου.

Το Skinny House είχε περιγραφεί από την  από την Boston Globe ως «αδιαμφισβήτητη διάκριση ως το πιο στενό σπίτι στη Βοστώνη».

Πηγή: AP

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος