ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πραγματοποιήθηκε η ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μαρώνειας-Σαπών-Ενωτικός στον πρώτο του λόγο ο νέος δήμαρχος (φωτος)

Σαββάτο 16 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης των Σαπών πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας-Σαπών, που προέκυψε από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με την θητεία του να είναι πενταετής από 1η Ιανουαρίου 2024 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2028.
Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος στο σύντομο λόγο μετέφερε ευχές στη νέα Διοίκηση ενώ τόνισε ότι το πρώτο πρόβλημα του ακριτικού Δήμου Μαρωνείας-Σαπών είναι η φυγή του πληθυσμού ιδίως από τα χωριά και το δημογραφικό.
 
Ενωτικός παρουσιάστηκε στον πρώτο του σύντομο λόγο ο νέος δήμαρχος Απόστολος Ιωάννου. Υποσχέθηκε, ότι μαζί με τους συνεργάτες του θα διοικήσουν τον Δήμο με συνεργασία, διαφάνεια και ανοικτές πόρτες ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να τον κρίνουν οι δημότες με βάση τα όσα πράξει ενώ σημείωσε ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπάρχουν έχθρες, καθώς στόχος όλων είναι να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής στον τόπο.
  
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης κι οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ροδόπης κ.κ. Μανώλης Ταπατζάς και Νίκος Ευκαρπίδης, μεταξύ άλλων, ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης ταξίαρχος Μιχάλης Σεβδυνίδης, ο μουφτής Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ, κι αρκετός κόσμος από Σάπες, Ξυλαγανή και χωριά.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος