ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεκλογικές περιοδείες του βουλευτή της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη στους οικισμούς της Ανατολικής Ροδόπης (φωτος)

Περιοδεία στους οικισμούς των Αρριανών, Φιλλύρας και της επαρχίας Σαπών, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας των ευρωεκλογών, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Επισκέφθηκε επίσημα τον νέο Δήμαρχο Αρριανών, Χουσεΐν Ερδέμ, προκειμένου να του ευχηθεί και να προβεί σε μια συνάντηση εργασίας στην οποία παρεβρίσκονταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου καθώς και συνεργάτες του πρώην Υπουργού. Αφού ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο, συζήτησαν τα βασικά προτάγματα για τα οποία ο ίδιος θα μπορούσε να συμβάλλει.

 
Τα καίρια θέματα που απασχόλησαν στην συνάντηση αυτή ήταν δύο. Το πρώτο, ήταν η δημιουργία σχολείου δεύτερης ευκαιρίας στην περιοχή των Αρριανών που η ίδρυση του θα δώσει την δυνατότητα σε πάρα πολλές γυναίκες της περιοχής να αποκτήσουν το
πολυπόθητο απολυτήριο προκειμένου να ενταχθούν ευκολότερα στην τοπική αγορά εργασίας. Όπως επισήμανε, άλλωστε προς το Δήμαρχο, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Παιδείας, αποτελεί σταθερή προτεραιότητα για την περιοχή η αντιμετώπιση της σχολικής διαρροής και η διασφάλιση ίσων ευκαιριών για την μειονότητα. Για το θέμα αυτό, παρενέβη ήδη, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στη αρμόδια Υφυπουργό Ζέττα
Μακρή και διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι μόλις εγκριθεί η πρόταση από το Δημοτικό Συμβούλιο μπορούν να επισκεφθούν από κοινού τον Υπουργό Παιδείας για να κατοχυρώσουν την ίδρυση. Το δεύτερο θέμα, που έθεσε ο Δήμαρχος, αφορά στην αντιπλημμυρική θωράκιση του οικισμού του Λυκείου κάτι που δεσμεύτηκε ο Βουλευτής Ροδόπης ότι θα το θέσει υπόψη του αρμόδιου Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα καταθετοντας του και την σχετική μελέτη ενόψει της επίσκεψης του στην περιοχή στο τέλος του μήνα.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος